Uslovi korišćenja KNNElektroPLUS
knnelektroplus-logotip

 

KnnElektroPlus d.o.o.

ul. Mike Mitrovića br.5, Žarkovo tel: +381 11 411 8720
11030 Beograd, Srbija mob: +381 69 354 6036
Radno vreme firme: 09-17h (pon.-pet.) 09-14h (subotom)

Opšti uslovi Online kupovine

Pre online kupovine, molimo Vas da pročitate opšte uslove prodaje i isporuke kupljenih proizvoda. Ako imate pitanja u vezi sa radom online prodavnica, naredbe i isporuke , naravno, obratite se prodavnici

Posetom ili kupovinom na na našem sajtu www.prodajaalataiopreme.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Firma KnnElektroPlus doo zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime naše internet prodaje obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni frme KnnElektroPlus (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina

Sadržaj koj je prikazan na našem sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi... su vlasništvo firme KnnElektroPlus doo ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti sa našom firmom. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Vaš nalog i njegova odgovornost

Ukoliko se registrujete na našem sajtu, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem svog naloga odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti usluge naše online prodaje uz nadzor roditelja ili staratelja. KnnElektroPlus doo zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i obaveštavanja kupaca o novim prozvodima, akcjama, sniženjima...uspostavljanja poslovnog kontakta i neće biti korišćeni u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Opis proizvoda

Nastojimo da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće. Svojstva robe, njene karakteristike, slike i crteži se mogu prepoznati . Boja proizvoda može da se u velikoj meri razlikuje od boje na slici na sajtu. Takođe, KnnElektroPlus doo ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni,pouzdani i bez grešaka. Za tačne informacije, molimo da nas kontaktirate.

Cene proizvoda

Na našem sajtu su prikazane cene sa PDV-om. KnnElektroPlus se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. KnnElektroPlus ima pravo da otkaže narudžbenicu uz obaveštenje putem telefona ili uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto

10.000 je navedena cena 100 din, i sl.

Promotivne cene

Važe do kraja promotivnog perioda ili dok traju zalihe. Promocija traje do isteka zalha čak iako je datumom promcije drugačije određeno.

Radno vreme

Kompanija KnnElektroPlus doo radi svakog radnog dana od 09h do 17h. Subotom od 09h do 14h. Mogućnost poručvanja putem interneta na www.prodajaalataiopreme.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.


Promena (ažuriranje) podataka na sajtuzadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci www.prodajaalataiopreme.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja KnnElektroPlus doo.

Plaćanje

Kupovinu naših proizvoda možete obaviti putem telefona ili Interneta. Plaćanje možete izvršiti:
- Uplatom na račun firme (za preduzeća)
- pouzećem (podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja 
pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom. )

Dostava putem kurirskih službi

Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja nakon našeg evidentiranja Vaše narudžbence. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa, a ne od mesta dostave. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima. Plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

UPOZORENJE!

Molimo Vas proverite kurira za paket i proverite da nije oštećena ili pakovanja ne utiče primetno . U slučaju oštećenja ambalaže koja sadrži oštećena roba mora da napiše izveštaj štete u svakom slučaju molim te ne primaju oštećeni parcelu . Recepcija je oštećen robu samo na sopstveni rizik.

OBAVEZNO PROVERITE SASTAV PAKETA PRE PREUZIMANJA ROBE OD KURIRSKE SLUŽBE!

U nekim slučajevima kada nedostaje neki artikal ili niste dobili odgovarajući proizvod, mi nismo u mogućnosti da odreagujemo posle potpisivanja prilikom pouzeća paketa.Žalbe oštećene robe tokom transporta robe po prijemu potpisanog i prijema od strane kurira neće se uzeti u obzir. U slučaju oštećenja ambalaže koja sadrži oštećena roba mora da napiše izveštaj štete u svakom slučaju. Molimo Vas ne primaju oštećeni parcelu. Recepcija je oštećen robu samo na sopstveni rizik.

Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju. U suprotnom nećemo primiti paket.

Garancija

Na sve proizvode koje nudi firma KnnElektroPlus doo, garancija iznosi 2 godine. U slučaju reklamacije na proizvod, mora se priložiti overena faktura ili fiskalni račun sa garancijom. Pogrešna upotreba proizvoda ili neovlašćenje popravke i izmene na proizvodu, odmah će poništiti reklamaciju.

Reklamacije

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju. Reklamacijski rok traje 40 dana.

Povraćaj kupljene robe

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene, snosi kupac.

Vaš KnnElektroPlus doo

 


O
Kontakt

Gde se nalazimo?

KNNElektroPLUS

KNNELEKTROPLUS je osnovana 2015. godine i bavimo se prodajom i servisom alata i opreme za auto servise.

Registrovani kod APR. Matični broj: 21149233, PIB: SR109249769

 

Vršimo sve vrste popravki i opreme za auto servise. Takodje posedujemo veliki izbor alata namenjen auto servisima i vulkanzerskim radnjama.

Opširnije...

Kontaktirajte nas

office@prodajaalataiopreme.rs

011/411-87-20

069/354-60-36

http://www.prodajaalataiopreme.rs

Ostali podaci o preduzeću:

PIB: 109249769
Matični broj: 21149233